Luft under vingerne September 24 2013

Nu er det i luften...der er luft under vingerne, og det er fantastisk! Hjemmesiden er oppe at køre og vores kontor samt showroom i Kronprinsessegade er fyldt med det fineste sengetøj, cashmere, pudeudvalg og sengetæpper.
 
Vi sad for et år siden en dejlig dansk sommeraften og begyndte at væve vores grund- og designide sammen. Inspirationen var vores fælles glæde ved den nordiske natur, dens særlige vidunderlige grå og blå toner fra vandet og de stenfyldte strande, vinterens rolige hvide kølighed, de mørke dybe granskove, lysninger med anemonetæpper, de lyse bøgetræer og store ege. Det rå, der møder det poetiske. Den nordiske nat, der kan være ravsort og uden en stjerne, være lys og skær og fin i de sarteste pasteller eller flamme neonviolet, grøn og dramatisk af nordlys. 
 
Det er med udgangspunkt i det landskab og liv, at vi vil designe og skabe smukke og brugbare produkter. Produkter der vil give brugeren en daglig glæde, når man lægger sig i sengen, sætter sig i sofaen, smyger et varmende tæppe om sig, lægger sit barn på det blødeste, håndlavede cashmere eller…
 
Faktisk begyndte arbejdet allerede tidligere, hvor vi gik på udkig efter et godt sted at bygge vores rede …forstået på den måde, at vi besluttede at udnytte den mulighed, vi havde for at få produceret vores produkter under gode og stabile forhold i Indien. At finde de steder tog mange måneder med besøg på fabrikker  - små som store - og et indblik i en verden, hvor der ofte ikke er megen respekt for de mennesker, der udfører arbejdet.
 
Derfor har den nordiske tænkemåde om høj kvalitet i selve produktet, men i lige så høj grad i selve produktionsprocessen, en helt naturlig prioritet i NORDIC NIGHT’S grundide. Vi vil gerne have gennemsigtighed i forhold til, hvor vi får produceret og hvordan. Det vil vi belyse på bl.a. denne blok.
 
Vores logo, den nordiske jordknude, symboliserer jo sammenhængene i naturen, og som i sin uendelighed rummer fortid, nutid og fremtid.
 
Hos os bliver den samtidig en påmindelse om vores indsats for at skabe produkter, hvor form og funktion hænger sammen. Produkter, der kan vare længe, og som er en glæde at anvende til hverdag og fest.

Nu er reden bygget…både i Danmark og i Indien. Æggene er udruget, ungerne er blevet fodret og varmet og er nu klar til at flyve fra reden. Kom og se i showroomet i Kronprinsessegade eller på webshoppen….de er så fine!