Ny pris på cashmere tæpper January 03 2014

 

NYT PARTI OG NY PRIS PÅ CASHMERE TÆPPER

Vores helt særlige 100% håndlavede cashmere tæpper med korssting er udsolgt. Nyt parti er netop hjemkommet og idet vores bestillinger er blevet forøget, kan vi nu sælge til en ny og nedsat pris. Se priser på vores webshop nordicnight.dk.

For alle kunder, der har købt til den gamle pris, vil der være mulighed for særlig rabat på alle varer i butikken og på nettet fra d.16. januar til d.15. februar. Kontakt os eller besøg os i Kronprisessegade 36, 2.sal og hør mere.

                      

 

                                                              

 NY KOLLEKTION AF HÅNDSYEDE OG HÅNDQUILTEDE  FOLKLORA TÆPPER I BUTIKKEN FRA D. 16. JANUAR

Tæpperne er smukke, gamle unika stykker. De har forskellige mønstre og varierende farver. De er i 100% bomuld og er derfor behagelige mod huden. De egner sig såvel til en seng, en sofa eller en stol og låner smukt deres farver og struktur til omgivelser. 

Kan f.eks også bruges som en helt særlig barnedåbsgave. En gave der først kan bruges som legetæppe for den lille, og derefter bruges gennem livet i mange forskellige sammenhænge.

 

                      

 

SMUKKE HORNSKÅLE I FORSKELLIGE STØRRELSER. 

100% natur materiale fra vandbøfler og køer. De kan bruges til næsten alt og overalt. Er skønne at se på og er f.eks en fin gave til værtinden og værten.

 

                     

 

                                        VI GLÆDER OS TIL AT SE JER I KRONPRINSESSEGADE 36, 2.SAL.