Gaver som kan nydes og bruges i årevis. Håndbroderede og håndsyede. Skabt med respekt for kvalitet. Ligeså dejlige at købe som at modtage! December 01 2013

                                   

Broderet med grafiske eller enkle folklora mønstre på smukt hør.

   

Her fremstilles ovenstående puder og vores sengetøj:

                    

 

                                                                   

                    

Vores produkter fremstilles hos en leverandør, der sætter en ære i at have ordnede forhold. Både hvad angår det sociale, miljømæssige og økonomiske i forhold til de ansatte. Virksomheden fremstår altid velholdt, ren og med dejlige omgivelser. De ansatte er både mænd og kvinder fra 18 og op til over 70! De ældste er kvinder, der håndbroderer og gerne vil blive ved med at være aktive og lære deres håndværk videre. Ofte broderer disse kvinder i deres egen bolig.

Selve fabrikken er moderne og har alle nødvendige faciliteter såsom spisestue og toiletter. Der er altid friske blomster og røgelse med rosenblade under! Vi er ofte på fabrikken og følger med i processen og arbejdsgangene.

Før brodering og syning vaskes al stof med godkendt vaskemiddel, således at f.eks krympning enten helt undgåes eller er inden for de tilladte max. 2%.

             

Puderne broderes af både mænd og kvinder, der foretrækker at sidde på gulvtæpper, som man traditionelt har gjort i århundrede.

       

                                  

Efterfølgende: Kyndige hænder styrer symaskinen.

  

                  

 Efter brodering og første syning måles og kontrolleres.

 

                

  Der syes...

               

                   

Næsten færdige pudebetræk. Der foretages løbende i hele processen kvalitetskontrol og alle lukkemekanismer kontrolleres extra. Pudebetrækkene vaskes eller renses og stryges eller presses før de sendes videre til pakkeafdelingen. Vi foretager selv den endelige godkendelse på fabrikken af vores vare. Det er en lang proces, men giver en dejlig fornemmelse, når de fine puder og andre produkter ligger i showroomet og på webshoppen  - klar til også at glæde vores kunder!